وزیر بهداشت: 6 هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه می‌شود-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

وزیر بهداشت: 6 هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طی سال‌های گذشته حداکثر تخت بیمارستانی در سال 4 هزار و 500 مورد بوده که افزایش تعداد تخت‌ها امسال به‌حدود دو برابر و در سال آینده 6 هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید نمکی امشب در مراسم بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی و درمانی با بیان اینکه در سال جاری با وجود مشکلات اقتصادی و کمبود منابع به یاری خدا، برکت خون شهدا و  کمک خیران نظام سلامت 8 هزار و 100 تخت بیمارستانی به مراکز درمانی کشور اضافه می‌شود، اظهار کرد: طی سال‌های گذشته حداکثر تخت بیمارستانی در سال 4 هزار و 500 مورد بوده که افزایش تعداد تخت‌ها امسال به‌حدود دو برابر و در سال آینده 6 هزار تخت به مراکز درمانی کشور اضافه می‌شود.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نگاه دولت به حوزه بهداشت و درمان، افزود: از ابتدای دولت تدبیر و امید تا پایان سال گذشته با اولویت مناطق محروم 27 هزار تخت به تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد.

 

وی بیان کرد: دولت با اجرای طرح تحول نظام سلامت بستر لازم را برای کاهش پرداختی مردم و توسعه زیرساخت‌های سلامت در مناطق کمتر توسعه یافته، برداشته است.

 

نمکی با بیان اینکه در گام دوم طرح تحول نظام سلامت حرکت جدید آغاز تقدم پیشگیری بر درمان و تقدم درمان سرپایی بر بستری آغاز شده است، گفت: یکی از اولویت‌های وزارت بهداشت، بیماری‌های غیرواگیر است که در این راستا امسال طرح ملی کنترل فشار خون اجرا شد که 30 میلیون و 600 هزار نفر افراد بین 30 تا 70 سال به مراکز مراجعه کردند و فشار خون آن‌ها کنترل شد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه پرونده الکترونیک سلامت تکلیفی برجامانده از برنامه‌های پنجم و ششم توسعه را در سال‌ جاری مستقر کرد، افزود: گام‌های بعدی آن برای استقرار سیستم ارجاع پزشک خانواده برداشته شده است. 

 

وی بیان کرد: برای اجتماعی کردن نظام سلامت و جامع محور کردن آموزش پزشکی، طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در درون خانواده تعریف شده است.

 

7 طرح بهداشتی و درمانی در سبزوار به بهره‌برداری رسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز در خصوص پروژه‌های افتتاح شده گفت: محل زیست پزشک مرکز خدمات جامع سلامت جغتای با زیربنای 110 مترمربع و اعتبار 2 میلیارد و 300 میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.

 

علیرضا مسلم افزود: خانه بهداشت احمدآباد ملک با زیربنای 90 مترمربع و اعتبار یک میلیارد و 900 میلیون ریال و مرکز خدمات جامع سلامت شهری کوشک با زیربنای یک هزار و 100 مترمربع و اعتباری بالغ 28 میلیارد ریال افتتاح شد.

 

وی تصریح کرد: همچنین محل زیست پزشک مرکز خدمات جامع سلامت خوشاب با زیربنای 110 مترمربع  و اعتبار 2 میلیارد و 300 میلیون ریال و مرکز خدمات جامع سلامت محمدآباد گَفت با زیربنای 110 مترمربع  و مجموع اعتبار 2 میلیارد و 300 میلیون ریال راه‌اندازی شد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: مرکز خدمات جامع سلامت شبانه‌روزی حکم‌آباد نیز با زیربنای یک هزار مترمربع با هزینه 24 میلیارد ریال مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

 

مسلم تصریح کرد: پایگاه اورژانس جاده‌ای چشام داورزن نیز با مشارکت خیران نیک‌اندیش با زیربنای 100 مترمربع و اعتباری چهار میلیارد و 200 میلیون ریال به بهره‌برداری رسید.  

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار